SEO-Strategi

Hvis du har et nettsted for din bedrift, er en av de viktigste teknikkene for å gjøre nettstedet vellykket, noe som kalles søkemotoroptimalisering. Optimalisering av søkemotorer er prosessen med å sørge for at søkemotorer velger nettstedet ditt først. Les videre for noen tips om hvordan du optimaliserer nettstedet ditt.

Siden søkemotorer må kunne navigere på nettstedet ditt for å indeksere det riktig, bør du bare bruke JavaScript for progressiv forbedring. Hele nettstedet trenger ikke å være JavaScript-aktivert. Du trenger bare å bruke dette for forbedret funksjonell. Når det gjelder enkel navigering, er JavaScript et stort nei-nei i SEO.

Vær forsiktig når du bruker tilstedeværelsen på sosiale medier for å øke PageRank på hovedsiden. Dataene du oppgir på de sosiale mediesidene dine (f.eks. Facebook- og Twitter-bios) bør hale sammen med hovednøkkelordene på nettstedet ditt. Dette etablerer et forhold mellom de to som kan bidra til å forbedre posisjoneringen av både tilstedeværelsen på sosiale medier og hovedsiden.

For å optimalisere søkemotorresultatene, må du aldri endre eller trekke tilbake en side uten 301-viderekobling. En 404 (siden ble ikke funnet) er det absolutt verste tilfellet en server kan levere. En 301-viderekobling forteller søkemotoren den nye ULR og overfører den til søkeposisjonen. Å lære å gjøre en 301-viderekobling er enkelt og vil holde søkemotorresultatene optimale.

Før du ansetter et SEO-selskap som skal representere virksomheten din, må du stille mange spørsmål og hvilke risikoer som kan være involvert. Ta noen dager og gjør din egen undersøkelse. I store trekk, «shoppe rundt» slik at du får en følelse av hva slags resultater du kan forvente fra selskapet du skal håndtere.

Sett opp nettstedet ditt slik at de eldste artiklene dine fremdeles gir tilgang til det siste innholdet ditt. Du kan lage et blogginnlegg som blir viralt slik at du fremdeles får treff på den siden 2 år nede. Hvis du sørger for at det gamle innlegget gir enkel tilgang til hovedsiden og nylige lenker, vil du bli mer vellykket i resultatene.

For å bedre optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, bør du plassere nøkkelord i tittelkoden for hvert innlegg. De fleste søkemotorer legger større vekt på titler enn andre typer innhold. Dette betyr at tittelen din er en av de beste måtene å trekke inn trafikk fra søkemotorer ved å bruke effektive søkeord.

Hvis du er vert for video- eller lydinnhold på nettstedet ditt, kan du prøve å inkludere transkripsjoner. Lyd- og videoinnholdet ditt blir bedre forstått av søkemotorer hvis du bruker transkripsjoner.

Forsøk alltid å sørge for at du har gode beskrivelseskoder. Innholdet i dette området bør ikke overstige 30 ord. Du bør ikke overstige 100 KB på denne siden.

Som du vet fra begynnelsen av denne artikkelen, er søkemotoroptimalisering en av de viktigste tingene et nettsted trenger for å lykkes. Å vises tidlig på søkemotorer er en fin måte å hente inn nye kunder gratis. Bruk disse teknikkene på nettstedet ditt, og se trafikken sveve!

SEO Tips For Your Success