Optimaliseringsteknikker For Søkemotorer Som Virkelig Fungerer

Optimalisering av søkemotoren – prosessen med å tilpasse nettsider for å få bedre rangeringer på resultatsidene for søkemotoren – er ikke bare et spørsmål for de mest teknologikyndige nettredaktørene. Det er enkle tips som eieren av nettstedet kan bruke til å forbedre nettstedets ytelse på søkemotoren dramatisk. Denne artikkelen deler bare noen få av dem.

Hvis nettstedet ditt tilbyr en lokal tjeneste, er det viktig å bruke navnet på området du tjener som et av søkeordene dine. Bruk for eksempel «vår Minneapolis-pizza» i stedet for bare «vår pizza.» Dette vil gjøre det lettere for folk som bor i ditt spesielle marked å finne nettstedet ditt.

For å gjøre det enkelt for folk å lese om nye produkttilbud og bringe dem til nettstedet ditt, kan du publisere beskrivende blogginnlegg som leserne kan abonnere på via en RSS-feed. Innmatingene vil faktisk vise forskjellige detaljer om tjenester og produkter, som bilder, samt priser og beskrivelser. Send dem til shoppingnettsteder og søkemotorer. Kunder kan også abonnere på feeden din med en feedleser.

Oppdater nettstedet ditt med jevne mellomrom for å øke søkemotoroptimaliseringen. Hvis du legger til et nytt produkt i bedriften, ikke bare legg produktbeskrivelsen til produktsiden din. Revider “Om oss” -siden eller hjemmesiden din for å gjenspeile endringen. Hold innholdet på nettstedet ditt frisk ved konsekvent å legge til nye artikler som gjelder virksomheten din. Legg til bilder av bedriften din eller personalet for å gjøre nettstedet ditt mer innbydende. Et oppdatert nettsted er mer tiltalende for forbrukerne og lettere for søkemotorer å finne.

Ikke glem at søkemotorer ikke er mennesker. Bruk HTML, som søkemotorer kan lese, for å gi nettstedet ditt en fordel i forhold til konkurrentene. Å inkludere andre former for programmering er nyttig og kanskje til og med nødvendig, men å inkludere HTML som en sikkerhetskopi vil gi søkemotoren den informasjonen du trenger på nettstedet ditt.

Hold deg unna søkemotorer som ber deg betale for å være involvert. Det er hundrevis av søkemotorer som vil vise nettstedet ditt gratis, noen uten å måtte sende inn detaljene dine. Ethvert nettsted som tar betalt for en enkel oppføring er ikke bare uetisk, men sannsynligvis et ineffektivt nettsted.

Når du først lanserer det nye nettstedet, kan du sende ut en pressemelding til lokale medier som kan være interessert i å dekke historien. Selv om du allerede har et etablert nettsted, må du gjøre en «ombygging» og sende ut en pressemelding for den nye og forbedrede avdukingen. Du vil kanskje bli overrasket over hvor mange publikasjoner som har plass til akkurat disse typer historier.

Hvis du har innebygd videoer på nettstedet ditt, må du ta dem med i nettstedskartet ditt. Hvis du gjør det, kan søkemotorene vite at videoinnholdet ditt faktisk er en del av nettstedet ditt. Dette vil bidra til å gi mer trafikk til nettstedet ditt, siden det er større sannsynlighet for at seere kommer til nettstedet ditt for å se videoen din i stedet for å gå til et eksternt vertsside.

Forhåpentligvis har denne artikkelen illustrert at SEO ikke er en mystisk prosess som er satt av til de teknologisk opplyste i den elektroniske verdenen. God SEO er ikke et spørsmål om uvanlig praksis eller total hengivenhet; en webansvarlig på alle nivåer av teknisk kunnskap kan enkelt implementere grunnleggende SEO-taktikker og se en dramatisk forbedring av ytelsen til søkemotoren.

About: MS-admin